Info bijeenkomsten onderwijsconcept

Wij organiseren informatie bijeenkomsten voor ouders die op het punt staan om een keuze te maken voor een basisschool en voor ouders met kinderen t/m 8 jaar. Directeur Roel Braeken zal meer vertellen over het onderwijsconcept van IKC Sloterdijk en er is ruimte voor vragen van ouders. De volgende informatie bijeenkomsten over het onderwijsconcept zijn gepland op:

  • woensdag 22 mei van 20.00 uur tot 21.30 uur
    Locatie: Buurtkamer Lycka | Zaventemweg 81 Amsterdam
  • zaterdag 8 juni van 10.00 uur tot 11.00 uur
    Locatie: IKC Sloterdijk | Heathrowstraat 394 Amsterdam

Woensdag 22 mei
Ontmoet je graag je buren, met een kop koffie of een kom soep? Op woensdagen heeft Buurtkamer Lycka inloop en ben je vanaf 18.30 uur welkom om een kop soep te eten, of een eigen gerecht te delen als je die wilt delen met je buren. Aansluitend, om 20.00 uur geven we informatie over ons onderwijsconcept.

Zaterdag 8 juni
Op 8 juni is de Dag van de Bouw. IKC Sloterdijk is nu nog een bouwlocatie, maar op deze dag kun je alvast een kijkje komen nemen. Je krijgt uitleg over het gebouw en kan alvast ruimtes en lokalen bekijken. Tussen 10.00 en 11.00 uur krijg je uitleg over het onderwijsconcept en uiteraard kun je vragen stellen.

Gratis aanmelden via onderstaand formulier.

Aanmeldformulier informatiebijeenkomst onderwijsconcept

Aanmeldformulier informatiebijeenkomst onderwijsconcept

Wilt u als ouder meer weten over IKC Sloterdijk en ons onderwijsconcept?
Wij organiseren informatiebijeenkomsten, voor ouders die op het punt staan om een keuze te maken voor een basisschool en voor ouders met kinderen t/m 8 jaar.
Directeur Roel Braeken zal meer vertellen over het onderwijsconcept van IKC Sloterdijk en er is ruimte voor vragen van ouders.
Deelname is gratis. Graag via het aanmeldformulier aangeven op welke datum u wilt komen.

Ik kom graag naar de informatiebijeenkomst op:

Vergelijkbare berichten